PROHODNI SKORO SVI PUTEVI U OPŠTINI PETNJICA

Direktor Komunalnog Petnjica na Savin Boru

Većina putnih pravaca na području petnjičke opštine su prohodni, saopštio je vd direktor Komunalnog preduzeća u Petnjici, Mithad Cikotić.

Putni pravac Stenice – škola na Boru – Savin Bor je prohodan. Lagatori – Latski most – Kutnje brdo su takođe radnici komunalnog očistili pa je on prohodan za saobraćaj.

Lokalni putni pravac Osnovna škola u Trpezima – Kutnje brdo je takođe prohodno, kao i u Vrbici, od osnovne škole prema Kracima koji izlazi na regionalni put. Putni pravac Petnjica – Radmance je takođe prohodno.

Mašine komunalnog se trenutno nalaze na putnom pravcu prema Godočelju i rade na rasčišćavanju i ovog puta, kao i na svim ostalim putnim pravcima. Preostalo je da se očisti putni pravac Petnjica – Bioče, ali radnici komunalnog, koji od ranih jutarnjih sati rade na čišćenju puteva u opštini Petnjica, prioritet su dali putevima koji vode ka udaljenim mjestima kako bi omogućili da građanima neometanu komunikaciju prema Petnjici.

Na terenu se nalaze i mašine privatnika koji su na tenedru dobili dozvolu za održavanje lokalnih puteva na području Petnjice u zimskom periodu.

D.B.