ZK „BIHOR“ UGOSTIO REPREZANTATIVCE CRNE GORE U STONOM TENISU

Dvanaestog ovog mjeseca, dan uoči Evropskog ekipnog prvenstva u stonom tenisu koje se održava u Luksemburgu, ZK „Bihor“ iz Luksemburga organizovao je svečani doček za reprezentativce svoje domovine u sastavu: Nenad P. Raičević, gen. sekretar STSCG, Goran Premović, trener i igrači: Filip Radović, Luka Bakić i Branko Čubović.
Toplom dočeku reprezentativaca Crne Gore, pored tridesetak članova ZK Bihor u prostorijama ovog udruženja u gradu Rumelanžu prisustvovao je i
Ministar savjetnik u ambasadi Crne Gore u Belgiji Predrag Stamatović.
Ovom prilikom domaćin je, u čast reprezentativaca, priredio svečanu večeru na kojoj se, biranim riječima, prvi obratio predsjednik udruženja dipl. Ing. Esko Halilović koji je naglasio da će udruženje ZK “Bihor” vazda stajati na strani pozitivni iskoraka u Crnoj Gori, podržavati sport, jer su sportisti najbolji ambasadori svoje države.

Poslije njega obratio se i ministar-savjetnik u ambasadi Crne Gore u Belgiji Predrag Stamatović, pozdravio sportiste i zahvalio se udruženju ZK “Bihor”
na toplom prijemu, te gostima sportistima ukazao o kakvom je udruženju riječ, pomenuvši brojne nagrade koje je ovo udruženje zaslužilo i dobilo od Vlade Crne Gore i mnogih nevladinih organizacija.
Nenad P. Raičević, generalni sekretar STSCG izrazio je duboku zahvalnost na toplom prijemu, te naglasio da nije mogao ni sanjati da će u Luksemburgu, uoči samog početka takmičenja, naići na ovakav doček koji je i motivacija više za njihovo zalaganje i požrtvovane igre.
Danas, 13 septembra, odigran je prvi meč protiv odlične reprezentacije Azerbejdžana, pa iako je Crna Gora izgubila rezultatom 2:3, ima razloga da se raduje, jer je taj rezulztat veliki uspjeh protiv ovako velike i dobro pripremljene ekipe.
Sutra je slobodan dan, a već prekosutra u 10:00h, igraće sa ekipom reprezentacije Norveške.

F. Softić