NAJBOLJI UČENICI IZ DEVET BIHORSKIH ŠKOLA, TE POLICE I ROŽAJA BILI GOSTI ZK BIHOR

Najbolji učenici završnih razreda devet osnovnih škola sa područja Bihora, te Police i osnovne škole na Skarepači kod Rožaja i ove godine bili su gosti ZK Bihor u Luksemburgu.
Ekipa Radija Petnjica je razgovarala sa predstavicima učenika koji su bili u posjeti Luksemburgu Linom Muratovići, Anisom Ajdarpašić, kao i Andrijana Đurišić, koju su kazali da iz Luksemburga nose samo lijepe uspomene i da su zahvalni ZK Bihor na gostomprimstvu.
Lina Muratović je istakla da je najveći utisak na njoj ostavilo upoznavanje prijatelja.
,,Na mene je upečatljivi utisak ostavilo društvo koje nijesam poznavala ranije, gdje smo se svi dodatno zbližili na tom putovanju. Obišli smo mnogo znamenitosti i muzeja u Luksemburgu, pored Luksemburga, obišli smo zoološki vrt u Francuskoj, kao i zabavni park, na kojem smo se najbolje proveli. Željela bih da se zahvalim organizatorima, članovima ZK Bihor, koji su nam omogućili ovo putovanje i željela bih da poručim budućim generacijama da se trude i pođu na ovo putovanje, jer je ovo zaista jedno divno iskustvo koje ćemo rado pamtiti”
Anisa Ajdarpašić, učenica OŠ ,,Tucanje” je kazala da za nju predstavlja ovo divno iskustvo i da je iz ovog putovanja naučila mnogo toga novog, ona je takođe istakla zahvalnost organizatorima.
,,Željela bih da upustim zahvalnost članovima ZK Bihor koji su nas na jedan prelijepi način ugostili, iz ovog putovanja sam naučila mnogo toga novog i ovo predstavlja jedno divno iskustvo za mene”
Andrijana Đurišić učenica OŠ ,,Polica” je kazala za naš portal da je prvi put imala priliku da posjeti Luksemburg i da joj se svidja način na koji je ta država uređena.
,,Veoma mi je drago što sam bila u prilici da posjetim jednu tako uređenu državu kakva je Luksemburg. Zahvalila bi se ZK Bihor na gostoprimstvu, a imam i poruku za sve buduće generacije, da se trude I budu uporni, jer svaki trud i zalaganje se na kraju ispalti”
Koordinator ZK Bihor, Enver Rastoder I organizator putovanja je kazao da je putovanje proteklo u najboljem redu, na zadovoljstvo djece I roditelja. Takođe ove godine znatno je skraćen period putovanja, jer su djeca otputovala avionom do Luskemburga.
,,Želim da odem veliku zahvalnost i roditeljima i nastavnicima, direktorima škola koji su podržali kompletnu akciju, a posebno se zahvaljujem ZK Bihor, sa kojim već godinama, zajedno pravimo ovakve ili slične projekte” kazao je Rastoder.