Uspješno organizovana podjepa plastenika koje je donirala ,,Tika”

U proteklih nekoliko dana uspjesno je pristigla donacija za poljoprivredne proizvođače koji žele da se bave plasteničkom proizvodnjom.

Naime, opštini Petnjica organizacija ,,Tika” donirala je šest plastenika, koji će biti dodijeljeni građanima, preko Javnog poziva, raspisanog od strane lokalne uprave.

,,Još jedna lijepa vijest za naše poljoprivredne proizvođače, naime,,Tika” naš iskreni partner je donirala šest plastenika. Veliko zadovoljstvo za sve one ljude koji se bave poljoprivrednom proizdvodnjom, jer u ovim klimatskim uslovima misli da je plastenička proizvodnja sigurna i pouzdana. Mi na teritoriji naše opštine imamo oko 150 plastenika, koje je Opština, Tika ili neki drugi donator obezbijedila. Koristimo priliku da se zahvalimo preduzeću,,Mikro” iz Bijelog Polja, koje distriburira i pomaže naše poljoprivredne proizvođače mi smo dobri partneri i imamo sjajnu saradnju. Trenutno je raspisan Javni poziv od strane lokale uprave i naši poljoprivredni proizvođači mogu aplicirati i ostvariti pravo ukoliko zadovolje kriterijume sa svim potrebnim dokumentima,” saopštio je predsjednik opštine Samir Agović.