OBAVJEŠTENJE ZA SVE KOJI VOLE BIHOR: SAKUPLJANJE OTPADA NA PUTU PETNJICA – STENICE – SVI U AKCIJU!!!

Smeće uz Dom kulture

Dragi sugrađani, Bihorci, ljudi dobre volje. Obavještavamo vas da će se dana 08.08.2024. godine i 09.08.2024. godine organizovati rad po pitanju ekologije i očuvanja životne sredine. Naš moto i tema će biti ” Očuvanje životne sredine – izazovi i razvojna šansa Opštine Petnjica”.
Prva aktivnost, 08.08.2024. godine će biti usmjernosa na konkretan rad na teranu i  sakupljanja otpada na putnom pravcu od Petnjice do Stenica. Okupljanje ispred Centra za kulturu u 8h ujutru, a onda uz dogovor i nadamo se lijep ambijent i druženje pristupiti daljim aktivnostima.
Takođe, ovo je prilika da vas pozovemo da prisustvujete okruglom stolu dana 09.08.2024.godine (petak) u sali Skupštine opštine Petnjica u 18:00h.
Predavači koji će nam predstaviti konkretne ekološke probleme današnjice a takođe i konkretno u našem okruženje su iz reda uglednih zastupnika ekologije i svoje struke.
Ovo je jedinstvena prilika da se ovim aktivnostima pridruži svaki pojedinac koji osjeća odgovornost i može dati doprinos. A ubijeđeni smo da niko od nas ne može biti ni manje ni više odgovoran prema našem okruženju a posebno našem Bihoru.