Abazović uzalud pokušao da provocira konflikt sa Ubovićem

U podgoričkom restoranu ,,Spago”, u naselju Siti kvart, bivši premijer Abazović bezusupješno je pokušao da isprovocira incident sa biznismenom Rankom Ubovićem, saznaje Portal ETV od svjedoka koji su se zadesili na tom mjestu.

Prema riječima osoblja restorana, Abazović je, ulazeći u restoran na dogovoreni ručak sa Filipom AdžićemIlirom Hasanijem, opazio za jednim stolom Ranka Ubovića kako ruča u društvu sa prijateljima.

Da li je bio zatečen situacijom ili je želio da isprovocira neki konflikt, tek Abazović je mahao rukom u prvacu Ubovića, praveći se da salutira.

Kako je sve ostalo bez Ubovićeve reakcije, ljudi iz obezbjeđenja podgoričkog biznismena upozorili su Abazovića da ne provocira, nakon čega je ovaj sjeo za rezervisani sto u dnu sale, u blizini Ubovića i njegovog društva.

Osoblje reastorana je kazalo našem novinaru, ,,nije bilo nikakvog kontakta kontakta, osim što je ,,poslanik Abazovićna ulasku u restoran malo mahao rukom“.

Kako saznaje Portal ETV obezbjeđenje Ranka Ubovića je prijavilo ponašanje Abazovića policiji, dok je, nakon što su obaviješteni od policije, i obezbjeđenje Abazovića kasnije prijavilo verbalni incident.

Cijeli incident navodno je zabilježen na video-nadzoru restorana, a prema informacijama Portala ETV, na snimcima se upravo vidi da nije bilo nikakve komunikacije između Abazovića i Ubovića.