NOVOGODIŠNJI POKLONI ZA DJECU SA POSEBNIM POTREBAMA

Nova godina je praznik kojem se mnogi raduju, ali najviše mališani.. Priliku da obraduju najmlađe stanovnike petnjičke opštine, nijesu propustili ni mladi bračni Elmir i Minela Muratović sa osamnaestomjesečnom kćekricom Elifom. Oni su juče posjetili djecu iz Centra za socijalni rad kao i djecu članova “Udruženja lica sa invaliditetom” u Petnjici i tom prilikom im uručili novogodišnje poklone.

„U ime NVO želim da se zahvalim porodici Muratović na veoma humanom gestu zato što su imali osjećaja prema našim članovima i ispjeli da izmame njihove osmjehe“, izjavio za portal Radija Petnjica predsjednik udruženja Denis Ramdedović.

„Novogodišnji pokloni za djecu imaju specijalan značaj koji pamte tokom cijele godine. Osmijeh i razdragana lica djece koju smo posjetili, pa čak i zadovoljstvo njihovih roditelja, su dovoljan razlog da ja i moja supruga budemo srećni i zadovoljni i ubijeđen sam da nikada nećemo zaboraviti njihov iskren osmijeh, njihova ozarena i srećna lica“, kazao je Elmir Muratović.

DENIS BOŽOVIĆ