OO DPS PETNJICA: ZA MUHOVIĆA SU OZBILJNI BIZNISMENI TERORISTI

OO DPS Petnjica

OO DPS PETNJICA reagovao je na navode i optužbe petnjičkog odbora BS. Saopštenje, kao i prethodno BS, prenosimo u cjelosti.

“Bihorska paralela onoj latinskoj „Čovjek je čovjeku vuk“ zapravo bi glasila „Adnan je vuk svim Bihorcima“. Dragi Bihorci, koliko god se trudili da radimo i izgrađujemo opštinu Petnjica, bivši predsjednik SO uporno pokušava da baci ljagu na sve nas. Malo što nas je sramotio i pokušao da posvađa sa svima dok je bio na tako značajnoj funkciji kao što je predsjednik SO, nego to nastavlja i dalje. Ne tako davno smo napisali da čovjeka djela krase. Eto, prošlo je svega par dana pa se to obistinilo. Njegove riječi i njegova djela su najbolji pokazatelj koliki je prijatelj svim Bihorcima. Trpjeli smo njegovu torturu sa mjesta predsjednika SO Petnjica sve dok nije prevšio svaku mjeru. Poslali smo ga u političku prošlost, ali Muhović nikako da se dozove pameti.

Svima u Crnoj Gori je prijetio kako Bihorci mogu sve da zapale. Samo što se tada nije našao ni jedan pošteni Bihorac da bude Adnanov piroman. Njegoša je proglasio za krvnika, a rado ispija kafu u Njegoševoj ulici u Podgorici. Kaže da na Cetinje ide sa pasošem, a ne tako davno se šetkao po istom tom Cetinju slobodnije no po svojim Trpezima.

I njegovim nebulozama nema kraja.

Sada se brine o republici Turskoj. Poštovani Bihorci, trudimo se da dovedemo i unesemo strani kapital u Petnjicu sa željom da zaposlimo ljude i pružimo mogućnost da zarade parče hljeba kod svoje kuće, na svom ognjištu. Samo otvaranje novih radnih mjesta može zaustaviti iseljavanje. To je zasmetalo Muhoviću pa je krenuo i to da uruši. Strane ulagače je proglasio za teroriste. Ono što mu je sledeće to je da optuži kako opet neka teroristička organizacija radi put Petnjica-Berane i za očekivati je da pozove da se ti teroristi protjeraju iz Bihora. Ozbiljni biznismeni koji su uspješni u svom poslu u Turskoj, uspjeli smo da dovedemo u Petnjicu. A te iste ljude je Muhović proglasio teroristima. Možemo samo pretpostavit kakva se poruka poslala i njima i svim ostalim, potencijalni ulagačima u našu opštinu. Ovo je prilika da obavijestimo Muhovića da su ti, kako on kaže teroristi, 2.avgusta u Petnjicu pa neka njima lično postavi pitanje ko su i čime se bave. Partiju sačinjavaju ljudi, a državu narod. DPS ima viziju kako i na koji način da učini da svima bude bolje u Petnjici pa i u državi. Adnanova priča i postupci samo unose neopravdani nemir među Bihorce i prisiljava ih na iseljavanje. A onda će, po receptu svojih mentora, da okrivi DPS i Vladu Crne Gore. Bihorci, ne dozvolite da vas plaše propali političari. Svi zajedno možemo da izgradimo Petnjicu da nam svima bude bolje. Naša snaga smo mi. Naša snaga je svaki Bihorac koji živi u Bihoru kao i onaj koji živi u dijaspori. Ne moramo svi biti u istu partiju, ali ono što moramo to je da ne rušimo ono što smo jedva dočekali. Imamo šansu i moramo je iskoristiti. Mudro i strpljivo”, piše u saopštenju OO DPS Petnjica.