MEHDIJA MEŠA LIČINA ZAHVALAN PREDSJEDNIKU OPŠTINE PETNJICA: PUT DO KUĆE SADA JE FUNKCIONALAN

Mehdija Meša Ličina iz sela Radmanci je prije intervencije opštinskih službi imao veliki problem sa prilaznim putem njegovoj kući. Ističe, za portal radija, da je zahvaljujući initervenciji predsjednika opštine Samira Agovića, put do kuće dobio novi oblik za normalno odvijanje saobraćaja.
Zajedničkom akcijom u dužini od 35 metara za podlogu je postavljen beton, opština je pomogla sa 60% od ukupne vrijednosti, dok je korisnik putnog praca u ovom slučaju Mehdija Ličina učestvovao sa 40% od ukupne vrijednosti radova na ovom putu.
,,Želim da se zahvalim predsjedniku opstine Samiru Agoviću na ispunjenom obećanju i učinjenom poslu. Ono što meni predstavlja zadovoljstvo, jeste činjenica da je predsjednik svih građana naše opštine, ne obazirući se kojoj partiji pripadaju, vec je dostupan i u službi građana 24 časa dnevno. Ovo nije prvi put da predsjednik izlazi u susret na ovaj način u prošlosti je izgradi dva mosta na rijeci Radmačici i poboljšao kretanje stanovništva na ovom prostoru. Ovdje se radi o akciji koju smo opstina Petnjica i ja zajednički realizovali u dužini od 35metara, opština je pomogla sa 60%, a ja sa 40% ovu akciju. Takođe, pošto ni tih 35metara nije bilo dovoljno da se zaokruži cijela dionica ovog puta, narednih 65metara, sam ja finansirao iz svojih sredstava i potpuno izbetonirao putni pravac koji vodi do moje kuće,” saopštio je Mehdija Meša Ličina.
ERIS BABAČIĆ