“FK PETNJICA” NE MORA DA BRINE ZA SVOJU BUDUĆNOST: VIŠE OD 100 DJEČAKA NA STADIONU U GUSARAMA

Protekle sedmice,na stadionu u Gusarama, najmlađi članovi Fudbalskog kluba Petnjica, dječaci rođeni 2011. godine i mlađi, ugostili su svoje vršnjake iz FK Ibar iz Rožaja i Akademije Gusinje iz Gusinja.

,,Najmlađe kategorije našeg fudbalskog kluba,djecaci 2011,2012,2013,2014 i 2015 godiste,trenutno broje 40 članova,sto je svakako podatak za ohrabrenje,da nas fudbalski klub ima svoju buducnost.
Evo već dva mjeseca naši djecaci marljivo rade sa svojim trenerom Anelom Muratovicem, kako bi u narednom periodu predstavljali nas fudbalski klub kroz različite uzrasne kategorije.
Utakmice sa Fk Ibar i Akademijom Gusinje su bile pravi praznik za oči, kada je u dva dana, na terenu u Gusarama svoje fudbalsko umijece pokazalo preko 100 dječaka, raznih uzrasta, iz Petnjice, Rozaja i Gusinja.
U narednom periodu,nasi dječaci će odmjeriti snage sa vršnjacima iz Akademije Berane, OfK Berane i našim prijateljskim klubovima iz Bijelog Polja,a biće i učesnici velikog turnira mladjih kategorija u Rožajama.
,,Našim djecacima želimo puno uspjeha u radu uz zelju da nas naredne godine,akobogda,dostojanstveno predstavljaju u pionirskoj ligi Udruzenja klubova Sjever”, saopšteno je iz Uprave FK Petnjica.
ERIS BABAČIĆ